Hotel Loskade 45 in bruisend Middelburg - Wandernan

Hotel Loskade 45 in bruisend Middelburg

Zeg je Middelburg, dan zeg je hotel Loskade 45, wat mij betreft. Jeetje wat heb ik hier genoten van de hospitality met de hoofdletter H. Als je dit compliment van mij krijgt is hij dik gemeend. Ik deel ze niet zo makkelijk uit en ik ben (soms onbedoeld!) kritisch op mijn verblijf.

Waarom hotel Loskade 45?

Ik vind het altijd eerlijk om te vertellen waarom ik voor deze accommodatie hotel Loskade 45 koos. In dit geval was ik op uitnodiging in van de de marketingafdeling van Gemeente Middelburg op bezoek. En ik kreeg dit hotel toegewezen. Jippie!
Bij aankomst worden we welkom geheten door Bart. Bart is super enthousiast en vertelt dat ik de grootste kamer krijg. Joehoe! ‘Leuk Bart, maar wat krijgen gasten die een standaard kamer kiezen dan?’
Bart moet daar om lachen en laat me de andere kamer ook gewoon even zien. Ik zie het. Niets mis mee. Iets minder vloeroppervlak, maar wel enorm fijne kamer met hoge plafonds, dezelfde fantastische bedden en een heerlijke ruime badkamer.

Wat verder heel fijn is in dit hotel, is dat de duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid verder gaat dan het kiezen van Fairtrade koffie. Zo hebben ze bij de verbouwing rekening gehouden en alles met het oog op duurzaamheid bedacht, alles is ‘hufterproof’ (en hoeft dus niet over een paar jaar vervangen te worden), sommige meubels zijn tweedehands, de organische broodjes worden vers gebakken. En aan verspilling wordt hier niet gedaan.

Locatie

Loskade ligt, zoals je misschien wel zou verwachten, aan de kade tegenover het station van Middelburg. Vanaf het hotel ben je in vijf minuten lopen in het centrum van de stad. Je kunt voor de deur parkeren (betaald).

Bijzonderheden faciliteiten

De ontbijtruimte is tevens restaurant. Het is ruim opgezet en het ontbijt is echt top. Trek er vooral even de tijd voor uit! Heerlijke koffie, precies zoals je hem lekker vindt. Keuze uit minstens zes soorten thee… Knapperige broodjes, biologische yoghurt en vers fruit.

Plus en min

+ oprecht vriendelijk personeel
+ kleinschalig, dit hotel heeft maar negen kamers
+ topontbijt
+ heerlijke bedden!

Als iemand hier een min kan vinden, mag je het gewoon vertellen… Dat wordt zelfs gewaardeerd.

Voor wie een aanrader?

  • stellen
  • gezinnen
  • hipsters
  • wanneer je duurzaamheid belangrijk vindt

Ik betaalde…

De superior kamer met balkon, zoals je hem op de foto ziet, is er vanaf EUR 133,50 per nacht. Er zijn ook kamers vanaf 97,50 per nacht te reserveren! Dit zijn uiteraard de laagseizoensprijzen. Check de website voor de tarieven in jouw periode!

Boek Loskade 45

Wandernan’s fotoboek

loskade 45
Gezellig koffie en thee hoekje. Nespresso that is!
Fijne slaapbank voor als de kids mee zijn.
Haha!
loskade 45
Binnen is het warm & cozy
Alles zit strak in de verf, ik hou ervan!
Loskade 45
Op naar de brasserie voor het ontbijt.
Hotel loskade 45
Ja, ik heb drie zakjes mee naar huis genomen. Even lekker nagenieten.
hotel Loskade 45
Streekproducten, ook gewoon te koop als je langsloopt
Loskade 45
Voor de fans van microbrouwsels!
Hotel Loskade 45
Oh zoooo lekker!
Gezellige hoekjes in de brasserie
Infused water
hotel loskade 45
Ik hou toch wel zo van het ontbijt, het zou zomaar mijn favoriete maaltijd van de dag kunnen zijn…
Hoewel ik dol ben op koffie in de ochtend, wou ik zeker ook even de losse thee proberen. Bijna keuzestress.
Hotel Loskade 45
Heerlijk die rust en ruimte tijdens het ontbijt. Ik wil terug! Dat snappen jullie wel toch?

Dit vind je misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *