Ben je op zoek naar een hotel naast het station in Antwerpen? Met ongelofelijk lekkere bedden? Dichtbij de leuke kinderattracties? Lees dan zeker over dit hotel bij station Antwerpen Centraal.

Waarom hotel Lindner?

Ik vind het altijd eerlijk om te vertellen waarom ik voor deze accommodatie koos. In dit geval kreeg ik de overnachting aangeboden. Dit hotel was gekozen vanwege zijn centrale ligging en omdat ik maar 1 nacht in Antwerpen sliep. Het was vooral erg efficiënt dat ik mijn bagage op deze locatie achter kon laten en aan het einde van de dag ophalen vlak voor ik met de trein vertrok.

Locatie hotel Lindner

Het hotel is gelegen aan de zuidzijde van het station, pal naast de indoor kinderattractie Comics Station. Van de geluiden van buitenaf heb je geen last. Ik heb geen trein of bouwgeluiden gehoord. Naast het hotel wordt namelijk momenteel nog gebouwd. Alles ziet er daardoor erg nieuw en hip uit.
Vanaf hier loop je in 25 minuten naar de Grote Markt. Een behoorlijk stukje wandelen, maar het OV biedt ook niet echt een oplossing. Vijf minuten lopen naar het station, wachttijd en dan 14 minuten tot de Grote Markt, dat is ongeveer hetzelfde. Persoonlijk wandel ik dan liever. En de route is direct interessant.
Er is een taxi-standplaats voor het hotel, dus als je ‘s avonds met de taxi wilt, dan is dat makkelijk te regelen.

Bijzonderheden faciliteiten

De kamer is fantastisch. Ruim genoeg en echt een waanzinnig fijn bed! Met luxe linnengoed en drie kussens. Wij hebben als prinsesjes geslapen. Er is koffie en thee en er zijn vier flesjes water, gratis te gebruiken. In de badkamer liggen voldoende handdoeken en er liggen er zelfs extra in de kast. De Wi-Fi is uitstekend!

Het ontbijt is waanzinnig goed. Naast al de reguliere zaken als croissants, eitjes en sapjes, is er een saladebar, bio-sapjes, minstens 10 soorten fruit, verschillende soorten yoghurt en muesli’s. Er zijn Between repen, crackers, er is zelfs rijst met sojasaus.

Het hotel heeft een fitness ruimte en een spa met uitzicht over de stad.

En in de zomermaanden juli en augustus is er een Sky Bar geopend.

Plus en min

+ bedden
+ klimaatcontrole in de kamers
+ ontbijt
+ super vriendelijk personeel, die ons ook herkende de volgende dag

Voor wie een aanrader?

  • liefhebbers van een uitgebreid ontbijten
  • waneer een goed bed van groot belang is

Ik betaalde…

De kamers kosten ongeveer EUR 115,- (2-persoons) per nacht, exclusief ontbijt.

Boeken doe je bij: Hotel Linder Antwerpen.

Ons fotoboek

Wow! Wat hoog. in de zomer is de skabar op de bovenste verdieping geopend.

Inchecken! Alles is fris en nieuw in dit hotel.

Goedemorgen!

Na een goede nacht

Is een uitgebreid ontbijt als deze wel heel erg lekker!

Sapjes in overvloed

Voor de liefhebbers

Vers gesneden fruit

Knapperig vers brood

 

We kunnen er weer tegenaan, eerst naar de Zoo!


Dit vind je misschien ook interessant

Print Friendly, PDF & Email