Wil jij eens rustig ontbijten, uitgebreid lunchen of van een heerlijke high tea bij de Bakkerswinkel in Amsterdam genieten? Kinderen mogen mee! Lees verder…

High Tea bij de Bakkerswinkel in Amsterdam

De Bakkerswinkel is gelegen in het Westerpark. Althans, degene waar ik het graag met je over wilt hebben. De Bakkerswinkel heeft namelijk ook onder andere filialen in Zuid, Zoetermeer en in Rotterdam Kralingen.

Op een druilerige zondag trok ik met mijn vriendinnen naar De Bakkerswinkel in het Regulateurshuis van het Westerpark. We schoven gezellig op de bank en bestelden een hartige High Tea (de zilt en zoet versie). Om mee heen zag ik sporters, mensen die aan het brunchen waren, een paar gezinnen bij elkaar. Baby’s werden gevoed en vertroeteld, terwijl de ouders in deze heerlijke laidback omgeving wat broodjes aten. Of scones met clotted cream. Toch nog maar een taartje en een koffie bestelden, want ach,.. .ze zaten nu wel erg lekker.
Grotere kinderen hebben een eigen speelhoekje waar ze zich prima kunnen vermaken.
Het ruikt hier heerlijk naar versgebakken brood en de bediening is tóp.
Terwijl de etagières vol lekkers op tafel voor ons op tafel worden gezet wordt ons opgedragen om vooral rustig aan te doen. Dat voelt nog eens als een warm welkom. We schenken onze bekers vol dampende thee en beginnen een culinaire strooptocht langs al deze heerlijkheden. Alles is goed op smaak en kakelvers. Sommige van ons bleven maar smeren met die heerlijke lemon curd…

De Bakkerswinkel - 2

high tea bij de bakkerswinkel

De Bakkerswinkel - 5

De Bakkerswinkel - 6
Buiten de High Tea kun je hier ook een picknick afhalen (op bestelling!), lunchen, een borrelplank bestellen en ontbijten (vanaf EUR 4,50).

Of een broodje roombrie

Of een gegrilld broodje roombrie

Voor kinderen is er ook van alles te smikkelen, van een broodje pindakaas tot een kindertosti.

In het weekend open vanaf 10u00.

Zou het iets voor jou zijn?

Print Friendly, PDF & Email