Dit hotel is een kleine verrassing in de stad. Fijne bedden en een heerlijke stortdouche. Hier kun je wel een paar dagen rondbrengen.

Waarom Hassotel?

hasshotel hasselt
Ik vind het altijd eerlijk om te vertellen waarom ik voor deze accommodatie koos. In dit geval was ik op uitnodiging van Toerisme Vlaanderen op bezoek en was mijn hotel al geregeld. Ik had het online even bekeken en was erg nieuwsgierig. De ligging is perfect.

Locatie

Centraal gelegen aan de rand van de compacte binnenstad. Op loopafstand van station en gratis parkeergelegenheid (achter het cultuurcentrum). Het verkeer wat op de ring rijdt hoor je wel, maar is niet storend, na 23:00 wordt het sowieso erg rustig.

Bijzonderheden faciliteiten

De kamers zijn ruim en voorzien van fijne bedden met knisperend frisse lakens. De kamer heeft een paar leuke extra’s zoals een stuk fruit, een paraplu en lekkere koffie. Ik sliep in de standaard kamer (De ‘Room De Lux’) er zijn ook nog twee andere kamertypes beschikbaar, de Suite De Lux en de Penthouse. De suite de lux heeft als extra badjassen, slippers en meer ruimte. De penthouse heeft een buitenterras met gashaard.

TIP BIJ BOEKING: wil je een echt tweepersoonsbed, dat kan, boek dan de queen in plaats van de twin.

Plus en min

+ centraal gelegen
+ razendsnelle WiFi

-/- het ontbijt kan beter, de kwaliteit, de duidelijkheid (iedereen was op zoek) liet te wensen over.

TIP: ontbijt in een leuk koffietentje in de stad. Eve & Molly’s bagelwinkel is di t/m zaterdag geopend om 10:00 en Le Pain Quotidien vanaf 07:00 dagelijks en op zondag om 08:00

Voor wie een aanrader?


Voor iedereen op zoek naar een hotel wat niet standaard is. Waarbij je wat prettige extra’s mag verwachten.

Ik betaalde…

Een twin of queen room de lux: EUR 135,-
Een suite de lux: EUR 165,-
Penthouse: EUR 205,- per nacht (v

Boeken doe je hier: Hassotel

Dit vind je misschien ook interessant

Print Friendly, PDF & Email