Splinternieuw en pas geopend. Dat was het toen wij er waren. Zo leuk! Er lagen boekjes op tafel waarin wij onze tips en tops op konden schrijven.

Sfeer bij Happy Tosti in Breda

Licht, luchtig! Alsof je de lente binnen wandelt. Er zijn bij verschillende tafeltjes schommels opgehangen. Er zijn bartafels en kleine hangouts. Met andere woorden, je kunt zelf bepalen waar jij het allerliefst zit. Ik hou er van.

What’s cooking bij Happy Tosti?

Tosti’s. Heerlijke, perfecte tosti’s waarvan de buitenkant crunchy is en de binnenkant gevuld met een heerlijke zachte combinatie van topproducten. Er zijn verschillende sausjes en groentenchips bij verkrijgbaar.

Waarom is Happy Tosti bijzonder?

Volgens mijn dochters waren dat de schommels. Maar wat daarbij óók erg fijn is aan Happy Tosti, is dat er gedeeltelijk mensen werken, die door hun lichte verstandelijke beperking, ergens anders niet aan de bak komen. Daardoor snijdt het mes aan twee kanten. Jij een goed gevoel, zij een baan.

Kinderen mee, yay or yay?

Ja! Absoluut. Een tosti is sowieso het favo lunchgerecht van de dames, maar die schommels maakten het wel érg leuk, plus er was ook een speelhoek.

Voor wie is Happy Tosti een aanrader?

  • tostiliefhebbers
  • snelle, maar lekkere hap

Tips

Mijn geitenkaas tosti was ontzéttend lekker, maar eigenlijk stonden er nog veel meer tosti’s die ik had willen proberen. Alle tosti’s komen op desembrood en jij mag beslissen welke. Daarbij zijn er maar liefst 10 sausjes om bij te bestellen. En groentenchips.

Adres en website

Happy Tosti zit centre ville op de Veemarkstraat 3.
Niet in Breda? Er zijn bijvoorbeeld ook vestigingen in: Den Haag, Leiden, Delft, Hoofddorp, Amsterdam en Deventer.

WEBSITE Happy Tosti

Wandernan’s Impressie

Lekker op de schommel

Mooi beeldmerk! En vogelhuisjes… voor het frisse, lente, háppy gevoel

happy tosti

Le tosti!

happy tosti

Omnomnom

Happy tosti

Restaurants net zoals deze: