Hoewel wij zelf heerlijk rondgereisd hebben met een eigen auto en Canada bij uitstek een land is om met een camper te bezoeken, is er natuurlijk ook nog een andere mooie optie om dit land te bezoeken: een groepsrondreis door Canada. [advertorial]

West-Canada

De westkant van Canada bezoek je vooral om de prachtige en overweldigende natuur, maar sla ook zeker Vancouver niet over. Deze stad is echt heel bijzonder. Aan de ene kant de oceaan, aan de andere de eerste tekenen van de Rocky Mountains. In het gezellige Robson Street kun je lekker flaneren, maar ook chillen op het strand is een optie. Daarbij raad ik zeker aan om even naar Granville Island te gaan. Je kunt heerlijk fietsen en wandelen (of zelfs skaten) door Stanley Park. Deze enorme overdekte markt is echt een feestje Je kunt deze reis verlengen met een verblijf in Vancouver, wat ik je zeker wil aanraden. Vancouver is een grote stad, maar ademt echt rust uit.

De Sea to Sky Highway ofwel BC-99 is een fantastisch mooie route, waar je onderweg dubbel en dwars zult genieten van prachtige uitzichten. Canada is zo adembenemend mooi en groots.

Van Banff naar Jasper rijd je over de Icefields Parkway. Ook hier weet je niet waar je kijken moet! Trek deze dag lekker een warme trui en een windjack aan, het heet echt niet voor niets Icefields parkway.

Oost-Canada

In Oost-Canada is ook een prachtige reis te maken. In maar 8 dagen tijd zie je enorm veel van de steden en de prachtige Niagara watervallen. De stad Ottawa mag je nooit overslaan bij een bezoek aan Oost-Canada. In een dag tijd zie je hier enorm veel! De parlementsgebouwen, het museum én ByWard Market. Een gezellig stukje downtown Ottawa. Daarbij maak je ook kennis met de Thousand Island regio. In deze prachtige groepsreis in Canada wisselen natuur en cultuur zich mooi af.

Groepsreis naar Canada

Het grote voordeel van een groepsreis in Canada is dat je zelf weinig hoeft te regelen en veel kunt overlaten aan de tourleader. Ideaal!

Een groepsreis naar Canada geeft je een groot voordeel ten opzicht van zelf rijden: optimaal genieten, want jij hoeft je nergens zorgen over te maken. Je ziet alle highlights! En hoewel ik zelf liever individueel reis, kan ik me voorstellen dat dit veel mensen aanspreekt.

De groepsreizen naar Canada van Fox reizen zijn erg compleet, let er wel op dat er geen enkele maaltijd inclusief is, in dit pakket. De prijzen die voor het maaltijdpakket worden gerekend zijn echter wel voordelig, dus wanneer je een rondreis boekt, is het zeker een goede deal.

Fox reizen heeft vier verschillende rondreizen uitgestippeld. Twee in west, één in oost en een die oost en west aandoet! Zo is er voor iedereen een groepsreis door Canada.

Print Friendly, PDF & Email