Zoals jullie wel weten gaan wij elk jaar op vriendenweekend. Dit jaar (2019) kozen wij voor Villa Eigen Haard op de Oisterwijkse camping Klein Oisterwijk. Wat een prachtige locatie! En wat een fijn huis. Ik zal je vertellen waarom.

Waarom deze groepsaccommodatie in Oisterwijk?

Ik vind het altijd eerlijk om te vertellen waarom ik voor deze accommodatie koos. In dit geval was iemand anders aan de beurt om een groepsaccommodatie te regelen. 

Waar houden we altijd rekening mee? Wij zijn met 25 personen, de jongste is nu 5 jaar. We willen het liefst een paar aparte douches hebben. En iets te spelen voor de kinderen. Sfeer vinden we ook belangrijk. Het budget is meestal rond de EUR 1500,-.

Locatie

Villa Eigen Haard ligt naast Camping Klein Oisterwijk waar je gebruik kunt maken van de faciliteiten, zoals het restaurant, de natuurspeeltuin, het zwembad, binnenspeeltuin, knutselhonk en zwemmeertje.

Verder ligt het midden in de Oisterwijkse bossen.

Bijzonderheden faciliteiten

Wat heeft deze woning allemaal? Ten eerste is het echt lekker ruim en voor de kids een fantastisch ‘kruipdoorsluipdoor’-huis. Met allemaal ‘geheime gangen’ en trappen en annexen.
Een énorme tuin met voetbalveld en een vijver. (LET OP! Deze is niet (voldoende) afgezet, gaan en veel kids zonder diploma mee, dan zou ik deze woning niet aanraden!)

Een gigantisch speelbos met stormbaan.
Voor de kleintjes was de pièce de résistance, de ballenbak in de serre.
Je kunt hier rustig een feestje vieren zonder iemand te storen.

Ben je niet op zoek naar een huis voor zoveel personen, maar wel naar een toffe camping? Op de camping worden safaritenten en oergezellige blokhutten/trekkershutten verhuurd! Ik weet zeker dat wij hier nog eens terug komen voor een lang weekend.

Grote pluspunten

  • de stormbaan is geweldig, wij hebben laserguns gehuurd bij Laserfeestje.nl en hadden hier gigantisch goede verstopplekjes
  • enorm fijne bedden
  • lekker groot grasveld om spelletjes te bedenken (wij hadden een Wie Is De Mol spel bedacht)
  • in veel groepsaccommodaties vind je een spelletjeskast, er was hier wat speelgoed voor kleine kinderen, maar spelletjes moet je even zelf meenemen

Voor wie een aanrader?

Groepen en families. Er zijn slaapkamers van verschillende groottes, overal zijn douches en toiletten en de eigen tuin is fantastisch ruim. Wil je een zeskamp organiseren? Geen probleem! 
Wil je iets gaan doen in de omgeving? Ook dat is heel goed te doen. Zeker ook als er kinderen van verschillende leeftijden mee gaan. 
Maar ik zou deze woning ook zeker aanraden aan een senioren fiets- of wandelclub bijvoorbeeld, vanwege de superfijne bedden en de prachtige omgeving. 

Wat is er in de buurt nog meer te doen?

Wandernan’s foto’s

Deze groepsaccommodaties vind je misschien ook interessant:

Print Friendly, PDF & Email