Zoals jullie misschien wel weten was ik laatst met Pippa bij de Helderse Vallei. Een blogpost daarover staat in de planning en volgt binnenkort. Omdat ik zo enthousiast ben over de Helderse Vallei heb ik me aangemeld voor hun persberichten. En deze vind ik zó tof!

Ga jij op staycation?

Kun jij dit jaar niet op vakantie, omdat daar thuis geen geld of mogelijkheid voor is? Dan kun je je verheugen op De Zomerschool bij De Helderse Vallei!

Op 22 juli begint de zomervakantie. Zes weken heerlijk vrij! Weet jij het nog? Die eeuwig durende zomers?
Speciaal voor kinderen van wie de ouders of verzorgers de financiële middelen niet hebben om op vakantie te gaan organiseert de Helderse Vallei, de Zomerschool.

Om te zien of jij in aanmerking komt voor deze toffe zomerschool, meld je je HIER aan.

Het idee

De natuur in Den Helder, het zomerweer en de faciliteiten van De Helderse Vallei zijn de ingrediënten voor De Zomerschool. Naast leuke natuuractiviteiten is er ook ruimte voor spelen en vriendschappen sluiten. De Zomerschool is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar (groep 6 tot en met 8). Tijdens De Zomerschool is er aandacht voor sociale vaardigheden, natuurvaardigheden en teamwork. De Helderse Vallei biedt een veilige omgeving om te spelen, te leren en te ontdekken.

De Zomerschool duurt drie dagen: van
maandag 7 augustus tot en met woensdag 9 augustus
van maandag 14 tot en met woensdag 16 augustus,
dagelijks van 9.00 tot 14.30 uur.

In beide weken kunnen er maximaal 10 kinderen mee doen!

Stuur dit bericht gerust door naar iemand die er iets aan zou kunnen hebben!