Aan de buitenkant zou je echt niet zeggen dat hier een mooie budgetaccomodatie schuilt. En aan de binnenkant eigenlijk ookt niet! De locatie is ook al zo perfect. Ik laat je accommodatie de Duinse Polders zien, welke ook goed geschikt is om bijvoorbeeld met vriendinnen (en kinderen) te bezoeken of met een groep. Goedkoop aan de Belgische kust, ik laat het je zien.

Waarom De Duinse Polders?

Ik vind het altijd eerlijk om te vertellen waarom ik voor deze accommodatie koos. In dit geval had ik de zoektocht uit handen gegeven! Jawel, je leest het goed. Ik liet iemand anders zoeken en boeken. Dat is inderdaad nogal lastig voor iemand als ik. De lieve R. zocht, en zocht (we waren een tikje laat met ons briljante plan) voor vijf niet-blonde moeders en zeven kinderen, hoogseizoen aan de Belgische kust. Liefst niet te duur lieve R.
En ze vond.
Je ziet hier veel groepen jongeren, die op zomerkamp zijn. Belgische kinderen hebben precies van 1 juli tot en met 31 augustus vakantie. Vaders werken bijna altijd fulltime, moeders over het algemeen minstens vier dagen. En dus kampen ze vaak met een opvangprobleem. Zomerkampen zijn dan dé oplossing.

Locatie

Vanaf de voordeur van de Duinse Polders loop je in vijf tot tien minuten door een mooi duingebied naar een enorm breed zandstrand.
Met de tram sta je in no-time in het centrum van Blankenberge en met de auto ben je in een ruim kwartier in Brugge. Perfect!

Bijzonderheden faciliteiten

  • midgetgolfbaan
  • restaurant voor ontbijt, lunch en diner (alle buffet)
  • speeltuin op een groot grasveld
  • buiten fitnessapparaten

goedkoop-aan-de-belgische-kust-1

goedkoop-aan-de-belgische-kust-2

Plus en min

+ aardig appartement
+ genoeg handdoeken
+ fijne bedden (zacht)

-/- bij de reservering hadden we nogal wat moeite te krijgen wat we wilden hebben, er zijn meer dan zes mails overheen gegaan voor de bevestiging klopte.

-/- de meeste studio’s hebben geen balkon, wanneer je met kinderen reist vind ik dat altijd wel een gemis

-/- vloerbedekking op een strandbestemming, ik begrijp het niet!

Voor wie een aanrader?

  • wanneer je een korte trip wilt maken in een totaal andere omgeving
  • gezinnen
  • groepen

Ik betaalde…

rekening

Zijn de Duinse Polders hun 3 sterren waard?

Ja, ik vond onze accommodatie schoon en netjes, de studio’s waren dan ook net gerenoveerd. De algemene faciliteiten, kunnen iets beter.

De eetzaal doet wat ongezellig aan. Het is enorm groot. Het onbijt is prima voor de EUR 11,- die je er als volwassene voor betaalt. Ik blijf er wel bij dat je voor dat geld vaak beter uit eten kunt gaan.

goedkoop-aan-de-belgische-kust-4

Boeken doe je hier:

BOEKEN DUINSE POLDERS

Dit vind je misschien ook interessant

Print Friendly, PDF & Email