Kroatië wordt jaarlijks door grote aantallen toeristen bezocht. Het land zit vol verborgen schoonheden, je kunt er lekker eten en het heeft een zeer vriendelijke bevolking. Kroatië kent een zacht klimaat, waardoor het niet alleen in de zomermaanden heerlijk is om een bezoek aan dit mooie land te brengen, maar het hele jaar door. En als je naar Kroatië gaat, dan ga je natuurlijk kamperen! Of nog luxer, je gaat naar de glamping. Momenteel zijn glampings in het land dat dit jaar tweede werd op het WK verrassend populair. Niet gek ook, het is de ideale vakantie in een gezelschap met kinderen, dichtbij de natuur waarbij je van alle gemakken bent voorzien. Roan zet een aantal glamping bestemmingen voor jou op een rijtje.

Zaton Holiday Resort

Het Zaton Holiday Resort ligt direct aan de Adriatische Zee waardoor je in enkele ogenblikken vanuit je accommodatie op het strand staat. Bovendien loopt het strand langzaam af, waardoor het ook ideaal voor kinderen is. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd waar het hele gezin aan mee kan doen, zoals karaoke en live muziek, de mini disco, thema-avonden en spellen aan het strand en zwembad. Het resort bevindt zich in de omgeving dan Dalmatië waardoor je omringt bent door prachtige natuur en watervallen! Dit is de ideale plek om helemaal tot rust te komen en onder het genot van een glaasje wijn te genieten van de zonsondergang.

Camping Bi Village

Deze camping combineert het beste van beide werelden als het aankomt op kleine- en grote campings. Doordat de accomodaties ruim beschut zijn, oogt de camping intiem. Er zijn drie zwembaden te vinden en een uitgebreid animatieprogramma. Verder zijn er sportmogelijkheden, restaurants, bars en diverse ontspanningsfaciliteiten. Kortom: op Camping Bi Village hoef je je niet snel te vervelen! Ook is het mogelijk om via deze accommodatie excursies te boeken naar Nationaal Park Plitvice, de Brijuni eilanden of Venetië.

Camping Boutique Camp Materada Beach

glamping in kroatie
Wil je weg van de drukte, maar toch een gezellig stadje kunnen bezoeken? Dan ben je bij Camping Boutique Camp Materada Beach aan het juiste adres! De camping begeeft zich in een rustige omgeving maar is op loopafstand van het gezellige centrum van Porec in Istrië. Er zijn twee verschillende zwembaden, een met zeewater en de ander met zoet water. Ook is de zee op een paar meter afstand. De camping heeft een bar, recreatie- en sportmogelijkheden zoals fietsverhuur en boottochten, een miniclub, en nog veel meer. Deze nieuwe camping is hard op weg om een populaire naam te worden en zich staande te houden tussen de andere campings in Kroatië, vanwege de hoge kwaliteit.

Print Friendly, PDF & Email