Foodbar Picknickers in Terherne - Wandernan

Foodbar Picknickers in Terherne

Terherne staat inmiddels bekend als ‘het Kameleondorp’. Gelegen tussen verschillende meren, is het een superfijne plek om te zijn. En als je dan ook nog kiest om te gaan chillen bij foodbar Picknickers, garandeer ik je een topdag.

Sfeer

Foodbar Picknickers is eigenlijk niet meer dan een eenvoudige keet met rondom terrassen. Het uiterlijk is lowprofile, licht, luchtig, geschilderd in pastels en overal verse bloemen. In de tuin zijn picknicktafels, kunnen kinderen lekker spelen of in de hangmat hangen.
De sfeer is absoluut laidback. Met daarbij ongelofelijk tóp eten en drinken.

What’s cooking?

Bij foodbar Picknickers eet je eerlijk eten. Veel ingrediënten zijn biologisch. Homemade sapjes en zoets. Heerlijke burgers. Zoveel mogelijk local food. Maar ook heerlijke gin tonics. Je kunt er terecht voor een uitgebreide driegangenlunch of een picknickmand, voor latte’s en een ontbijt. Je kunt je bootje aanleggen en iets ophalen om mee te nemen. Everything goes!

Waarom is foodbar Picknickers bijzonder?

De stijl die ze overal doorvoeren is ‘blijheid en simpel’ en dat is goed gelukt. Je kunt hier echt heerlijk chillen en ik kan me zo voorstellen dat mensen er regelmatig veel langer blijven dat ze aanvankelijk van plan waren.

Kinderen mee, yay or yay?

Zeker! Er is een speciaal kindermenu die verdergaat dat kipnuggets en patat. Bijvoorbeeld een stukje witvis met heerlijke eigengemaakte dikke frieten of een lekker kippenpootje. Buiten het feit dat kinderen er lekker kunnen eten, kunnen ze er ook lekker spelen.
TIP: neem even een extra vestje mee, hoge bomen zorgen voor schaduw en soms staat er wat wind.

Voor wie is foodbar Picknickers een aanrader?

  • gezinnen
  • foodies
  • iedereen die houdt van lekker en lowprofile eten

Adres, website en parkeren

Adres: Utbuorren 54, Terherne
Parkeren: gratis, kan langs de weg, plaats genoeg

Website: Picknickers

Wandernan’s Impressie

Als je dit interessant vind, dan deze post waarschijnlijk ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *