Restaurant Flammen in Denemarken is een begrip. Bij deze buffetrestaurants staan de bezoekers in de rij. Reserveren is bijna een must. Wij waren erg op tijd en konden daardoor nog terecht. Waarom is het hier zo leuk?

Sfeer
Je waant je in een zuid-amerikaanse gauchobar. Bij binnenkomst ruik je de geur van gegrild vlees wat on the spot voor je gemaakt wordt. Super! De tafels zijn lekker ruim en het personeel is erg (kind)vriendelijk. De kids mogen met een iPad spelen. Ook als nog maar één jaar zijn.
Normaal gesproken zou ik dat niet zo’n goed idee vinden, maar tijdens een rondreis, waarbij je toch best veel uit eten bent, is het ook wel eens fijn wat langer te kunnen tafelen. Kortom, relaxed!

Flammen - 6
flammen
Buffet
Het saladebuffet is bizar groot en alles ziet supervers uit. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat er. Croutons, rucola, inktvisringen, noten, gedroogd fruit. Alles.

Flammen - 3

Grill
Bij de grill kun je een keuze maken uit verschillende soorten vlees en per soort weer in verschillende delen en hoeveelheden. Minstens 15 verschillende soorten!

Flammen - 5

Dessert
Standaard worden er twee desserts geserveerd, daarnaast kun je van de kaart (en dus extra betalen) een dessert kiezen.

Locaties
Je vind restaurant Flammen in de volgende steden: Kolding, Odense, Vejle, Aarhus, Aalborg, Horssens, Esbjerg, Roskilde, Randers en Kopenhagen.

Flammen - 4

Prijspeil
Je kunt hier, zeker voor Deense begrippen, erg voordelig eten.

Volwassene DKK 219.00 (EUR 30,-)
Kinderen DKK 109.00 (EUR 15,-)
(kinderen tot en met drie jaar gratis)

Je kunt ook voor een all inclusieve arrangement kiezen.
Volwassenen DKK 499.00 (EUR 68,-)
Kinderen DKK 249.00 (EUR 33,-)

Budgettip: Je kunt hier gewoon een fles appelsap bestellen, dat kost je EUR 8,50
Of Aquapana water voor EUR 4,- voor een hele fles.

De wijn kan ik ook aanraden hoor, hij was erg lekker.

TIP: kijk je bonnetje na, bij mij stond er per ongeluk een fles wijn op, in plaats van het glas wat ik had gehad. Ka-tsjing!

Print Friendly, PDF & Email