Familieweekend Landal Miggelenberg - Wandernan

Familieweekend Landal Miggelenberg

Wat hebben we genoten tijdens ons familieweekend Landal Miggelenberg! We waren er met mijn ouders en mijn broer en zijn gezin om het 45-jarig huwelijk van mijn ouders te vieren. En daar leent Landal Miggelenberg zich uitstekend voor!

Waarom Landal Miggelenberg?

Ik heb Landal Miggelenberg natuurlijk niet zelf uitgezocht als bestemming. Dat deed mijn moeder. De leeftijd van de kinderen van mijn broer en die van mij loopt uiteen van 2 tot 14 jaar. En dan moet er voor iedereen iets leuks te doen zijn. 

Met kleine kinderen was het enorm genieten. Ik heb met Pippa (2 jaar) bijvoorbeeld de visjes in de vijver gevoerd en het park ontdekt. Ze vond de kinderboerderij leuk en het wandelen en nieuwe dingen ontdekken ook. Noor van 5 jaar vermaakte zich erg goed in het enorme speelkasteel. Dit kasteel is omringd door water. Aan de overkant van het water liggen nog meer speeltoestellen en waterbanen. 

Nicht T (10 jaar) vond deze speeltuin ook nog leuk, de midgetgolf was genoeg uitdaging en we hebben gepingpongd. 

Neef S (11 jaar) is gelukkig als zijn bal mee is. Er is een groot voetbalveld waar ook toernooitjes georganiseerd worden. Je hoeft je daarvoor niet van tevoren op te geven. 

Met zijn allen hebben we lasergame in het bos gespeeld en gezwommen. Het zwembad is niet enorm groot. Het is vooral voor kleineren kinderen die bijvoorbeeld net hun diploma hebben erg leuk. Het peuterbad is bijna volledig afgesloten van het andere bad, wat erg prettig is. Er zijn een paar babyboxen aanwezig.

De omgeving van Landal Miggelenberg

Het ligt midden op de Veluwe in Hoenderloo. Dus logischerwijs kun je hier perfect de natuur in. Ik ben zelf dol op de Veluwe en zou graag weer eens gaan wild spotten. Daarvoor moet je natuurlijk wel óf vroeg opstaan, of tegen de schemering op zoek gaan. Je kunt hier prachtig fietsen en in de buurt zijn verschillende attractieparken zoals het Dolfinarium, de Apenheul en Julianatoren. In Apeldoorn kun je bovendien erg leuk winkelen. En ook Zwolle is als culturele uitstap niet heel erg ver.

Accommodatie 12L

Deze heerlijke villa is voorzien van twee ouderslaapkamers met een echt tweepersoons boxspring bed. Boven zijn maar liefst vier slaapkamers met elk twee losse bedden en waarvan één voorzien van een houten babybedje. Drie (!) ruime badkamers en twee separate toiletten, je loopt elkaar hier zeker niet in de weg. De hele woning is dan ook bijna 170 vierkante meter.
In de berging staat een was/droogcombinatie.

Een van de slaapkamers heeft een zonnehemel (ja, daar ben ik een paar keer onder geweest). Een sauna (niets voor mij, daar heb je geduld voor nodig enzo). En een Nespresso-apparaat (joepie!).

De villa is vrijstaand en ligt in een gedeelte waar allemaal andere grote huizen staan.
Bij elke villa krijg je vier parkeerplaatsen en gratis WiFi.

Voor wie een aanrader?

– Landal Miggelenberg heeft een gedeelte van het park gewijd aan grotere villa’s. Deze vrijstaande boshuizen bieden alles wat je je maar kunt wensen als grote groep. Er zijn huizen tot 18 personen.
– voor kinderen met leeftijden die erg uiteen liggen. Voor iedereen is hier wel iets te doen.
– fietsfanaten. Vanuit het park fiets je zo de Veluwe op.

Extra tips:
– neem oordopjes mee, een aantal van ons was ’s nachts wakker geworden van feestvierende buren, dat heb je met al die gezellige villa’s bij elkaar.
– er zijn veel hoogteverschillen, met zware rolstoelen of mensen die slecht ter been zijn, moet je daar even rekening mee houden

Een geweldig speelkasteel
Een geweldig speelkasteel
Lekker 'vissies' voeren
‘Vissies’ voeren, dat mag misschien niet, geen idee, we hebben maar heel kleine stukjes gegeven lieve Landals!
Aaibare stukjes vacht, wat een leuke ontdekkingstocht :-)
Aaibare stukjes vacht, wat een leuke ontdekkingstocht 🙂

landal Miggelenberg - 7

Onze kleine Super Rebel
Onze kleine Super Rebel
Wat een fijne villa!
Wat een fijne villa!
Heerlijke bedden, brandschone badkamers en een ruime keuken, dikke aanrader.
Heerlijke bedden, brandschone badkamers en een ruime keuken, dikke aanrader.

Méér weten? Kijk eens op de Landal Miggelenberg pagina van Parkvakanties.

Dit vind je misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *