Ik heb een droom. Echt! Op mijn wishlist staat al jaren ergens ‘wakker worden met uitzicht op zee’. En dan niet zomaar uitzicht op zee. Nee, mijn ultieme droom is wakker worden, het gordijn open trekken, mijn huisje uit lopen en óp het strand staan. Landal maakt het deze zomer (wéér) mogelijk. Een huisje aan zee. 

Landal Beach Villa’s Hoek van Holland
Ik zal ze al even tijdens de TravelPressentation. Ik weet niet of ik jullie ook direct op de hoogte heb gesteld, maar nu dan in ieder geval met foto’s.
Tadaaa!

Landal Hoek van Holland - 2
Locatie
Deze prachtige beachvilla’s komen te staan tussen de Nieuwe Waterweg en de Strandboulevard.
Vanaf hier kun je gemakkelijk Delft, Den Haag en Rotterdam bezoeken.

Boekingen 
Let op! Het zijn maar twintig villa’s,… dus als jij dit ook wilt, is snelheid geboden.
En gelukkig: 365 dagen per jaar te reserveren, wat uniek is in Nederland. Voor een strandfanaat als ik is dat echt superfijn. Ik ben van mening dat het strand echt niet alleen fun is met 30 graden plus. Ik ben er graag met storm, wind en regen ook. Als het ijzig koud is. Maar hoe fijn zou het zijn om ‘s avonds, als de kindjes in bed liggen, met een wijntje naar het strand en de zee te kunnen kijken? Of in het voorjaar, op die eerste mooie dag met de kinderen er op uit trekken en schelpen zoeken. Ontbijten met uitzicht op het eindeloze Noordzeestrand en een Nespresso in je hand (jawel!).

Te boeken vanaf 19 februari. Jeetje… zo lang wachten nog?

Budgettip: weekend 4 en 11 maart.

Hmmm…. zal ik?

 

 

Print Friendly, PDF & Email