Drink In The Box is een toffe beker in de vorm van een wegwerpdrinkpakje. Nu komen die er in huize Wandernan sowieso niet vaak in. Om verschillende redenen. Waterflesjes kun je bijvullen. Water lest de dorst toch het best. Het is beter voor je. En beter voor het milieu om onze rvs bekers mee te nemen. Ik mag Drink In The Box testen. Leuk!

Drink In The Box
Deze beker in verschillende toffe kleuren is BPA, BPS en Pphtyalate vrij. Gemaakt van (hufterproof) Eastman Tritan. RVS scharnieren. Jippie, hij kan dus in de vaatwasser! (bovenste lade…)

Bijzonderheden

Je kunt een stukje fruit bij het water doen, zodat je een lekker smaakje krijgt. Aardbei, kiwi, blauwe bessen, sinaasappel, komkommer, om maar iets te noemen. Dat staat nog leuk ook! Er zit een extra rietje bij om de eerste te vervangen.
Je kunt je set uitbreiden met een klein pakje en de snackbox met twee verschillende compartimenten. EUR 10.95
Daarnaast is er ook nog een herbruikbaar icepack verkrijgbaar voor EUR 6,50.

+ en –

+ leuke kleurtjes
+ gezond
+ eindeloos variëren met verschillende stukjes fruit
+ lekt niet

Voor wie is de Drink In the Box een aanrader?

Leuk als je op reis gaat, op de achterbank, of tijdens een dagje uit maar zeker ook handig op school. Ik verbaas me er altijd over wanneer Noor thuis vertelt dat ze samen met twee anderen kinderen de enige is die altijd water mee heeft naar school!

Kopen

Je kunt de beker bestellen op Drink In the Box.

Print Friendly, PDF & Email