Wanneer je in Belgisch Limburg, de omgeving van Lommel bent, wat kun je dan gaan doen?

<h2>Lommel met kinderen</h2>

1. In Olmen vind je de Olmense Zoo, een kleinschalige dierentuin met leeuwen, tijgers, beren en hyena’s, maar ook een show met pony’s een restaurant en speeltuin. Een aanrader!

2. Op recreatiedomein de Keiheuvel kan iedereen terecht, er is een speeltuin, zwembad en je kunt er mooi fietsen.

3. Vanaf Lommel rijdt je zo natuurgebied ‘de Sahara’ in voor een mooie fietstocht of een uitgebreide wandeling. Verrekijker mee!

4. Antwerpen is bereikbaar in ongeveer een uur rijden, parkeren onder de Groenplaats en je hebt een topdag. (1 uur rijden).

5. Als alternatief voor Antwerpen, kun je ook eens denken aan het prachtige Leuven (1 uur rijden), waar je met kinderen naar domein Kessel-Lo kunt gaan.

6. Shopaholics halen hun hart op in designer outlet Maasmechelen Village. (45 min rijden)

7. In Lommel zelf kun je ook een paar uurtjes fijn winkelen, je vind er onder andere Esprit, Paris Ici XL en de HEMA, maar ook delicatessenzaakjes en je kunt er je nagels laten doen.

8. Een dagje zwemmen en spelen bij Center Parcs de Vossemeren is een aanrader. Je kunt het boeken op de website van CenterParcs en zelfs desgewenst combineren met een ontbijt of diner in het buffetrestaurant!

9. Wip even de grens over naar safaripark de Beekse Bergen (50min rijden)

10. Bezoek openluchtmuseum Bokrijk voor een toffe dag uit.

11. Bezoek Hasselt met kinderen, het prentenboekenmuseum Villa Verbeelding, de Japanse tuin (karpers voeren!) en een bezoek aan de Clavis (uitgeverij van kinderboeken) Conceptstore zijn maar een paar dingen die je kunt doen wanneer je Hasselt bezoekt.

Voor meer inspiratie lees deze posts:

Print Friendly, PDF & Email