Zoals jullie misschien wel zagen waren wij afgelopen zaterdag in Julianatoren. We hebben voor de zoveelste keer enorm genoten in dit compacte pretpark, waar we nog steeds niet alles hebben ontdekt. Ik vertel je alles over de speciale zomerweken!

Wanneer zijn de zomerweken in Julianatoren?

zomerweken julianatorenVanaf nu tot en met 31 augustus!

Wat is er extra te beleven?

Vier keer per dat is er in het Jul & Julia theater een show: Jul & Julia en de reis om de wereld. Deze duurt ongeveer 25 minuten. In de nieuwe show gaan Jul & Julia, meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin op reis naar verre landen. Helaas niet om vakantie te vieren. Boeven hebben namelijk weer iets nieuws bedacht om de baas van Kinderpretpark Julianatoren te worden.
Daarnaast is er een Mexicaanse dansshow en kunnen kinderen limbodansen met meneer Kaasgaaf. Julia danst dagelijks in Jullia’s Toko Show.

Openingstijden tijdens de zomer in Julianatoren

Julianatoren is de hele zomervakantie alle dagen geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Van 28 juli tot en met 19 augustus is dit zelfs vanaf 9:30 uur.

SUPERTIP: Extra lange zomeravonden

Op vier avonden is het park geopend tot wel 20:00!
Elke speciale zomeravond is er een speciaal thema. Ik zocht ze voor je op!
28 juli: Het Wilde Westen
4 augustus: Afrika
11 augustus: Thailand
18 augustus: Mexico

Mijn persoonlijke aanbevelingen voor zomers in Julianatoren

Een paar extra tips voor jou!

  • Neem badkleding en handdoek mee (swaddle!), er is een kleine waterspeelplaats
  • Achter het pretpark is een bos met picknickbanken en ligstoelen, heerlijk chill en koel als het warm is
  • het eten bij Julia’s Toko is erg lekker! Nasi en springrolls. Mijn kids smullen ervan

Wat vinden wij zo leuk aan Julianatoren?

Het is lekker compact. En daarmee goed te bewandelen voor kindervoetjes. Ondanks dat het er soms best druk oogt, hoeven kinderen nooit lang te wachten voor de attracties. De attracties worden beheerd door enorm aardige mensen met geduld voor kleine mensjes. Die snappen dat ze wel eens even wat langer nodig hebben om een juiste kleur wagentje uit te zoeken.
Bij de picknickplek kunnen kinderen ook lekker vrij spelen. De attractie zijn allemaal leuk voor heel kleine kinderen. Iedereen heeft hier een leuke dag!

**Deze post is tot stand gekomen middels een samenwerking. Dat kleurt onze mening niet. Zie mijn disclaimer om te zien hoe ik omga met sponsoring. Om kort te gaan; als in mijn mailbox een uitnodiging voor Julianatoren ligt, weet ik niet hoe snel ik mijn agenda moet checken om te zien wanneer we kunnen gaan. Vooral omdat dit pretpark vooral leuk is tot 8-9 jaar en we verwachten dat Noor zich volgend jaar opeens te groot gaat voelen. Overigens onderschreef ze voorgaande helemaal niet. ‘Ik vind dit volgend jaar ook nog te gek hoor!’**

Print Friendly, PDF & Email