Zoals jullie misschien wel zagen waren wij afgelopen zaterdag in Julianatoren. We hebben voor de zoveelste keer enorm genoten in dit compacte pretpark, waar we nog steeds niet alles hebben ontdekt. Ik vertel je alles over de speciale zomerweken! Deze post heeft op 15 juni 2019 een update gehad en bevat actuele informatie afkomstig van de website. 

Wanneer zijn de zomerweken in Julianatoren?

zomerweken julianatoren

Wat is er extra te beleven?

 

Tijdens de Jul & Julia Zomerweken kun je mee met Jul & Julia op wereldreis (een parkshow), daarnaast kun je limbodansen met meneer Kaasgaaf en Mexicaans dansen met mevrouw Suikerspin.

Tijdens de Zomeravonden op zaterdag 27 juli, 3, 10, 17 en 24 augustus ge

 

Openingstijden tijdens de zomer in Julianatoren


Julianatoren is de hele zomervakantie alle dagen geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur.

SUPERTIP: Extra lange zomeravonden


Op vier avonden is het park geopend tot wel 20:00!
Data: 27 juli, 3, 10, 17 en 24 augustus.

Mijn persoonlijke aanbevelingen voor zomers in Julianatoren

Een paar extra tips voor jou!

  • Neem badkleding en handdoek mee (swaddle!), er is een kleine waterspeelplaats
  • Achter het pretpark is een bos met picknickbanken en ligstoelen, heerlijk chill en koel als het warm is
  • het eten bij Julia’s Toko is erg lekker! Nasi en springrolls. Mijn kids smullen ervan

Wat vinden wij zo leuk aan Julianatoren?

Het is lekker compact. En daarmee goed te bewandelen voor kindervoetjes. Ondanks dat het er soms best druk oogt, hoeven kinderen nooit lang te wachten voor de attracties. De attracties worden beheerd door enorm aardige mensen met geduld voor kleine mensjes. Die snappen dat ze wel eens even wat langer nodig hebben om een juiste kleur wagentje uit te zoeken.
Bij de picknickplek kunnen kinderen ook lekker vrij spelen. De attractie zijn allemaal leuk voor heel kleine kinderen. Iedereen heeft hier een leuke dag!

**Deze post is tot stand gekomen middels een samenwerking. Dat kleurt onze mening niet. Zie mijn disclaimer om te zien hoe ik omga met sponsoring. Om kort te gaan; als in mijn mailbox een uitnodiging voor Julianatoren ligt, weet ik niet hoe snel ik mijn agenda moet checken om te zien wanneer we kunnen gaan. Vooral omdat dit pretpark vooral leuk is tot 8-9 jaar en we verwachten dat Noor zich volgend jaar opeens te groot gaat voelen. Overigens onderschreef ze voorgaande helemaal niet. ‘Ik vind dit volgend jaar ook nog te gek hoor!’**

Print Friendly, PDF & Email