Bungalowpark de Katjeskelder - Wandernan
de Katjeskelder

Bungalowpark de Katjeskelder

Bungalowpark de Katjeskelder, wie heeft er niet van gehoord? Van het park had ik niet al te hoge verwachtingen, van de omgeving wel. Het bleek een perfecte plek te zijn voor een winterse vakantie in Nederland. Zoveel te doen, zo weinig tijd!

Waarom bungalowpark de Katjeskelder?

Ik vind het altijd eerlijk om te vertellen waarom ik voor deze accommodatie koos. In dit geval was ik op zoek naar een accommodatie waar veel binnenactiviteiten in de buurt waren, aangezien we in de voorjaarsvakantie gingen. Het was die week dat het gevoelsmatig -20 werd. Deze hoek van Brabant is ideaal voor een winters uitstapje.
Maar ook voor de meivakantie en herfst is het perfect. Er is heel veel te doen in dit deel van Brabant, zowel binnen als buiten.

Locatie

De Katjeskelder is gelegen aan de rand van het gezellige plaatsje Oosterhout. In Oosterhout kan de bourgondiër zijn hart ophalen. Diverse speciaalzaakjes zorgen voor een fijne sfeer. Daarbij kun je er ook fijn shoppen.
In de omgeving kun je mooi wandelen, bezoek je steden als Breda, Tilburg en Bergen op Zoom, musea, speelboerderijen en pretparken.

Bijzonderheden faciliteiten

Het park heeft een overdekt zwembad met glijbaan, stroomversnelling en peuterbad. Het is niet heel groot en daardoor oogt het soms erg druk.

Er is een kidsclub met beperkt plaats en niet de meest attractieve inrichting.

Voorts is er een restaurant, een bowlingbaan en een supermarkt. Buiten vind je verschillende speeltuintjes, waarvan degene op het parkcentrum goed onderhouden is. De rest wat minder.

Ik ben niet erg onder de indruk van de faciliteiten, maar had me daar ook van tevoren wel een beetje op ingesteld. De prijs is er ook naar, moet je maar denken.

Plus en min

+ auto voor de deur parkeren, super toffe omgeving in elk jaargetijde
+ ruime huisjes

-/- eindschoonmaak doe je zelf (of reserveer je van tevoren), de huisjes zijn daardoor niet erg schoon.
-/- zelfs de wat luxere huizen zijn niet erg luxe qua inrichting (je betaalt er voor mijn gevoel trouwens ook niet voor, maar het is een tikje misleidend)

Voor wie een aanrader?

Wil je een voordelige vakantie in een omgeving waar je er lekker op uit kan trekken? Dan kan ik je dit park zeker aanbevelen.

Ik betaalde…

Voor zeven nachten in een zespersoons villa type KD comfort, in de voorjaarsvakantie betaalden wij: EUR 441,10.
Wij deden de eindschoonmaak zelf.

Wat is er in de buurt nog meer te doen?

Ontzettend veel!

Ons persoonlijke fotoalbum:

Onze woning, gezellig gelegen op een pleintje waaraan nog vier andere huizen grenzen
de katjeskelder
De keuken viel mij een beetje tegen. Die was echt gedateerd.
Gezellige zithoek
In totaal drie slaapkamers

 

de katjeskelder
Vrij weinig bergruimte (Serieus, hang maar een paar planken op in die vakantiehuizen… met een stang ergens voor het hanggedeelte
Redelijk hip in onze bungalow
De supermarkt heeft alles wat je nodig zou kunnen hebben op een eerste dag, wil je culinair uit je dak gaan dan is er een Jumbo en een AH in Oosterhout (en heel veel delicatesse zaakjes)
De dames vinden het een tophuisje!
De gourmet is goed geregeld met behoorlijk wat extra’s en echt lekker vlees.
Deze speeltuin is wel aan een renovatie toe. De speeltuin in het parkcentrum is overigens wel prima

Meer vakantieparken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *