Je wilt naar Curaçao en daar een huisje huren. Eigenlijk wil je ook een eigen zwembad, wel zo prettig, een vakantie zonder dat irritante handdoekje-leggen. Zoek niet verder!

Coral Estate Villas

Op Coral Estate Villas kun je villa’s huren van verschillende afmetingen. Vanaf 1 tot 12 personen. Ideaal dus ook voor 2 familie’s die met elkaar op vakantie willen gaan.

Alle villa’s zijn voorzien van een privé-zwembad en verder kies je zelf exact welke villa je wilt hebben. Let even op dat je wel een villa met zeezicht boekt hè? Daar doe je het toch voor als je op een eiland zit? Coral Estate zit direct aan het strand en naastgelegen stranden zijn binnen 5 à 10 minuten bereikbaar met de auto. Aan dit strand zit ook een duikschool en restaurant Karakter waar je echt heerlijk kunt eten.

Zaken om je verblijf extra aangenaam te maken:
– huur van BBQ en koelbox (voor die onvermijdelijke stranddagen…)
– voor USD 50,- mag je laat uitchecken, zodat je ook de laatste vakantiedag optimaal kunt genieten (vlucht uit de Carib, gaan over het algemeen ‘s avonds)

Insider tips voor Curaçao

Insider tips van José:

– de Blue Room, voor mensen met lef. Je vaart erheen met een bootje (dat wordt geregeld), vervolgens moet je een stukje onder water zwemmen en dan kom je in een grot. Echt heel erg mooi!

– op westpunt kun je vanaf de rotsen in zee duiken. Best hoog en spannend, maar voor de adrenaline junkies erg leuk. Daarna eet je bij restaurant Janchie’s, waar je kunt genieten van een drankje en lokaal eten (o.a. leguaan) en luister je naar de eigenaar die je alle ins en outs van het eiland graag wil vertellen als je daar zin in hebt.

– de andere kant van het eiland is ruwer en het waait er harder, uitermate geschikt voor surfen dus!

Print Friendly, PDF & Email