Different hotels. Misschien heb je er al eens van gehoord. In België hebben zij verschillende super toffe hotels. Ik sliep in het Carbon hotel in Genk.

Waarom het Carbon hotel in Genk?


Ik vind het altijd eerlijk om te vertellen waarom ik voor deze accommodatie koos. In dit geval was ik uitgenodigd voor een persreis en werd dit hotel mij dus in de schoot geworpen. Lucky me!

Locatie

Onder het hotel is een parkeergarage (EUR 12,- per 24 uur) en tegenover het station van Genk. Ideaal dus voor een bezoek aan deze stad.

Bijzonderheden faciliteiten

Je wilt niet weten hoe blij ik was toen ik de kamer open maakte. Wha! Dit allemaal voor mij? Ik voelde me als een verwende prinses met het heerlijke, grote, echte tweepersoonsbed waar ik als een zeester in zou gaan liggen. Met het enorme bad midden in de kamer en de aparte badkamer. Het ruime bureau en de fijne details.
Het hotel herbergt ook een spa. Dit is dus een topper als het gaat om een vriendinnentrip…

Plus en min

+ fijne, ruime kamers
+ bijzonder hotelconcept die erg inspeelt op stemming en gevoel (lees even de brief die je bij de incheck krijgt, daar staat precies op hoe alles werkt, met name voor het licht zul je dit willen weten)
+ echte tweepersoonsbedden
+ razendsnelle WiFi
+ Nespresso koffie

-/- het ontbijt is prima, maar wel zakelijk, als je, zoals ik van uitgebreid ontbijten houdt zou ik ergens anders gaan eten.

Tips voor ontbijt: ‘t Stadscafé en brasserie 360, hebben keuze uit drie verschillende ontbijtjes.

Voor wie een aanrader?

  • romantici
  • vriendinnentripje

Ik betaalde…

Een ‘Carbon Style Wellness deluxe’ boek je vanaf EUR 135,-. De standaard kamers vanaf EUR 115,-.

Boeken doe je hier: Carbon Hotel

TIP: als je het jezelf kunt veroorloven, boek dan de kamer met bad om jezelf te verwennen

TIP: vraag om een kamer aan het einde van de gang, kamer 314 of 315 bijvoorbeeld, zo heb je geen last van nachtbrakers of vroege vogels.

Dit vind je misschien ook interessant

Print Friendly, PDF & Email