In de afgelopen paar jaren ben ik vaak in Brabant geweest met de kids. In Landal het Vennenbos, de Katjeskelder, Streekpark Oisterwijk, Roompot Schaijk, Herberg de Brand bij Kaatsheuvel, Bergen op Zoom en Landal Duc de Brabant. Je kunt dus eigenlijk best zeggen dat ik een Brabant connaisseur ben. Nee, zo ver wil ik niet gaan. Maar we hebben veel getest in deze superfijne en kindvriendelijke provincie. ‘s Zomers én ‘s winters is het hier dik genieten met kids.

Brabant met kinderen

Brabant is best groot en uitgestrekt. Daarom is het denk ik het best om gewoon een kaartje te publiceren met daarbij de links naar posts die ik schreef. Op die manier kun je snel vinden wat je zoekt!

Heb je specifieke tips nodig voor jouw gezin? Aarzel niet om mij gewoon te vragen hieronder!

Print Friendly, PDF & Email