In Praag sliepen wij in een ruim en modern appartement: MH Appartements central. Deze liggen íets buiten het oude centrum in Novo Mesto, een paar straten verwijdert van de Moldau.

Waarom MH appartments?

Ik vind het altijd eerlijk om te vertellen waarom ik voor deze accommodatie koos. In dit geval waren we met vijf dames. Een van deze dames werkt op een reisbureau en geniet daardoor korting als ze boekt. Hoera! We waren op zoek naar een appartement waar we met zijn vijven in konden slapen, met een keuken. Niet te ver van het centrum en met een goede prijs. Gevonden!

Locatie

Dit appartement in Praag ligt vlakbij de Moldau en het Karlovo Namesti park. Overdag kun je hier leuk wandelen, ‘s avonds zou ik liever een andere route kiezen. Lopend naar het begin van de Karelsbrug of de Tynkerk is 25 minuten. De Albert Heijn ligt op 5 minuten loopafstand. En die heeft heerlijke broodjes!

Het appartement

In ons appartement waren vier bedden en een slaapbank in de kamer. Er is een Nespresso apparaat en een aardige keuken. Bij aankomst stond er een welkomstzakje met wat lekkers. We kregen allemaal een twee handdoeken.
Daarbij hebben we ook een wasdroogmachine en wasmiddel. We kunnen onze handdoeken dus even wassen. Ik vind dat altijd wel prettig.

TIP: neem een oogmasker en/of oordoppen mee. De appartementen liggen aan een binnenplaats met grote balkons, waarop andere gasten best wel eens een beetje herrie kunnen maken.

Bijzonderheden faciliteiten

Er zijn geen faciliteiten, je kunt je koffers achterlaten in een gangetje bij het kantoor.

Plus en min

+ veel ruimte met vijf dames
+ prettige badkamer

-/- met vijf mensen is het wat onhandig dat toilet en badkamer in een zijn.
-/- wat mij betreft mag het iets centraler gelegen.

Voor wie een aanrader?

Groepjes

Fotoalbum van Wandernan

MH Appartments prague

Wat kost dat?

Een voorbeeld van een prijsberekening: EUR 650.- voor 3 nachten. Dat is omgerekend, wanneer je met vijf personen gaat EUR 43,- per persoon per nacht. Een koopje!

Boeken doe je hier:
Booking.com


Dit vind je misschien ook interessant

(AFF)

Print Friendly, PDF & Email